Saturday, 4 May 2013

Ini Kali Lah

MAKSUD SEBENAR - Ini Kali Lah

Ini kali lah atau ayat asalnya inni ka lillah. Jika bukan Islam sebut Inni Ka Lillah, ianya akan berbunyi Ini Kali Lah.

Apakah maksud inni ka lillah? Ianya dalam bahasa arab yang membawa maksud Aku Tuhan Kamu. Dan ungkapan ini telah diceritakan adalah dibawa oleh Dajjal dalam menyesatkan manusia. Dajjal akan sentiasa berkata kepada manusia yang dia adalah tuhan dan dalam masa yang sama menunjukkan kebolehan dia melakukan sesuatu yang bakal memperngaruhi manusia. Ianya bakal merosakkan iman manusia.

Apabila terhimpunnya manusia, maka dajjal akan menyuruh manusia memilih antara syurga dia (yang sebenarnya neraka Allah)  atau nerakanya (sebenarnya Syurga Allah).
Maka mereka yang sesat dengan kepandaian dajjal menunjukkan kebolehannya memilih syurga dajjal. Maka ke neraka Allah lah dia.

 Kini ayat tersebut dibawa oleh jeneral-jeneral dajjal di Malaysia. mereka dari kalangan DAP, PKR dan PAS sendiri. Kepada penyokong-penyokong beragama Islam  PAS dan PKR, fikirlah. Apakah anda ingin memilih syurga dajjal yang sedang dijaja oleh jeneral-jeneralnya? Atau anda ingin memilih neraka Dajjal yang ianya adalah syurga Allah SWT.

 Mereka kini datang membawa risalah dajjal sebagai tanda-tanda yang ketua mereka sedang bersiap sedia untuk keluar ke muka bumi  menyesatkan manusia. Apakah anda semua ingin bersama Dajjal? Apakah anda sudah sedia untuk bersama Dajjal? TOlaklah ejen-ejen dajjal yang sedang menguasai anda penyokong PAS dan PKR.

Kedah Times

Sent from my BlackBerry 10 smartphone.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete